FILOSOFIE VOYAGE BEYOND


Hebben we externe gebeurtenissen of impulsen nodig om onze dromen te verwezenlijken en te komen tot wat belangrijk is in ons leven?

Of zijn we in staat om onze eigen werkelijkheid te creëren? Zo ja, hoe doe je dat dan.

 

Bij VOYAGE BEYOND zien we het leven als een reis, een weg die we afleggen. Een reis die in het heden plaatsvindt en het verleden met de toekomst verbindt.

Een reis die dynamisch en in beweging is op een weg die zich voor ons ontvouwt. Ieder voor zich heeft zijn eigen weg te bewandelen.

 

Wat als je nu nog maar een week te leven had?

Wat zou je dan allemaal willen doen, wie zou je  willen zien, wat zou je willen vertellen, wie en wat zou er daadwerkelijk belangrijk zijn?

Misschien kom je tot het besef dat je heel veel dingen uitstelt tot morgen, dat je dagen overvol zitten, dat je vindt dat je veel ‘moet’.

Wat zou je nu meteen loslaten als je nog maar een week te leven zou hebben?

 

Ik zou je ook de vraag kunnen stellen wat zou je doen als je de hoofdprijs in de loterij zou winnen.

Wat zou je dan doen met je leven? Welke dromen zou je willen of gaan vervullen, wat zou je anders gaan doen?

  

VOYAGE BEYOND begeleidt mensen en organisaties op de weg van bewustwording en doelbewuste verandering,

VOYAGE BEYOND helpt je ware ik te ontmoeten, je unieke pad te (h)erkennen en ondersteunt in het uitzetten van een route naar jouw gewenste bestemming.

 

Ontdek de werkelijkheid en potentie van jouw grootsheid!


logo


 

Het logo van Voyage Beyond is gebaseerd op Ensõ, een heilig symbool in de Zen school van het Boeddhisme. Volgens Audrey Yoshiko Seo, auteur van Ensō: Zen Circles of Enlightenment: "Zen cirkels, Ensō, zijn een symbool van onderricht, werkelijkheid, verlichting en talloze dingen daar tussenin. Aan de ene kant zijn ze perfect in hun continuiteit, balans en gevoel van eenheid, maar aan de andere kant vaak onregelmatig in hun uitvoering. Ensõ zijn tegelijkertijd én fundamenteel eenvoudig én meest complex in hun vorm."

 

Ensõ verwijst naar het begin en eind van alles dat er is, de cirkel van het leven en de verbondenheid van het bestaan. Het symboliseert leegte of volheid, aanwezigheid of afwezigheid. Alles kan het bevatten, maar ook uitsluiten door zijn grenzen.