Camino Coaching - Back to Basics


Heb jij het gevoel niet meer het beste uit jezelf en/of anderen te halen?
Blijkbaar heb je alles in je leven, maar toch mis je iets?

Je zit bijna tegen een burn-out aan?
Je wilt iets anders met je leven, maar weet niet goed wat?

 

Een avontuur waar je altijd al van hebt gedroomd, maar waar je nooit de tijd voor had. Die tijd is nu gekomen. Tijd voor reflectie, tijd om even alles los te laten, tijd om jezelf te ontmoeten. Back to basics.  Wandel mee met een open hart op de camino naar Santiago de Compostela.

 

Reis van bewustwording

We weten niet wat het is om zoveel kilometer aaneen te wandelen en om alles op onze rug mee te dragen, om in herbergen te slapen en iedere avond met de hand de was te doen. Onze mobiele telefoon staat uit en we hoeven alleen te wandelen, zonder vooropgezet plan en we volgen gele pijlen. Het ritme van de dag bepaalt waar we eten en slapen. Iedere dag is er persoonlijke coaching. Je houdt een dagboek bij en we delen onze ervaringen aan het eind van de dag. We luisteren naar het verhaal van de camino.

Pelgrims onderweg
Pelgrims onderweg

 

Astorga is het vertrekpunt in Spanje met als bestemming Santiago de Compostela. El Camino Frances de verbinding, het 1000 jaar oude pelgrimspad in Noord-Spanje. Afstand 250 kilometer en 12 dagen wandelen.

 

Porto is het begin van de Camino Portugués, het pelgrimspad in het noorden van Portugal en Spanje. De afstand is 240 kilometer naar Santiago de Compostela en we wandelen 12 dagen.

 

Als pelgrim wandelde ik de camino voor de eerste keer in 2005. En de camino riep me sindsdien terug om te blijven wandelen. Ik keerde terug in 2007 en in de winter van 2008 om weer te vertrekken in St. Jean-Pied-de-Port. Over deze ervaringen schreef ik het boek Een pelgrimstocht naar Santiago. Ik heb ook de Camino Portugués gewandeld vanaf Porto, de Camino Primitivo vanuit Oviedo en de Camino Inglés vanuit Ferrol. Vanaf 2015 ben ik gids voor groepen wandelaars met een viduele beperking (zie Camino Anders Bekeken). Door iedere keer opnieuw de camino te wandelen heb ik de helende kracht van dit pad ervaren als coach en gids. Het is ook mogelijk om individueel met Gert-Jan de Hoon op pad te gaan als pelgrim voor een coachtraject.
Kijk bij KALENDER voor data en een brochure
of

NEEM CONTACT OP MET VOYAGE BEYOND