Inspire Beyond - lezingen


De eerste keer dat Gert-Jan de Hoon bewust een eigen bestemming koos in zijn leven was na zijn studie. Hij besloot in 1991 op reis te gaan per trein, met Beijing in China als zijn bestemming. Vanaf dit moment begon er een ontdekkingsreis die hem heel de wereld over zou brengen. Via Oeganda in Afrika, terug naar China, Pakistan, Nepal en India. Een wildernisgids-opleiding in Canada en de pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in Spanje.
 
Aan de hand van zijn inspirerend verhaal neemt hij zijn toehoorders mee op een reis van bewustwording en hoe je de regie van het leven in eigen hand kunt nemen. Iemand die de regisseur is van zijn of haar leven omarmt het verleden (kent zijn weg) en heeft een duidelijk beeld van zijn of haar bestemming. Dit zijn voorwaarden om in het heden te kunnen leven. Soms moet je afstand nemen van jezelf, van je dagelijkse leven om te kunnen zien wie je bent en hoe je leeft.

Een pelgrimspaspoort vertelt het verhaal van de weg van de pelgrim
Een pelgrimspaspoort vertelt het verhaal van de weg van de pelgrim

Gert-Jan liep diverse keren het pelgrimspad in Spanje waar hij leerde dat de weg de bestemming is. Na 2500 km wandelen ontrafelde hij het geheim van 'de camino'. Als coach gebruikt hij nu de camino als metafoor voor de weg die we bewandelen in het leven. Over zijn ervaringen op de camino schreef hij het boek Een pelgrimstocht naar Santiago

 

In de onmetelijke natuur van Canada leerde hij het verschil tussen alleen zijn en eenzaamheid, ervaarde hij de nietigheid van het leven en dat we als mens onderdeel zijn van een groter geheel. Op zijn ontdekkingstocht kwam hij erachter dat het gemakkelijker is om ergens naartoe te wandelen dan er vandaan.
 
Als je terugkijkt naar de weg die je gekomen bent, kun je veel over jezelf te weten komen. Hoe doe je de dingen die je doet in je leven? Waarom doe je de dingen op deze manier? Hier ligt ook de sleutel verborgen om de regie in eigen hand te nemen. Als je vooruit kijkt en droomt wat zou je dan willen bereiken in het leven, wie zou je willen zijn?

 

In een boeiende lezing neemt Gert-Jan je mee op reis en laat je nadenken over jezelf waar je nu staat in je leven: ben je tevreden of zou jij een nieuwe koers willen kiezen? Gert-Jan is een innemende storyteller, inspireert 'beyond' en hij weet zijn publiek te boeien met zijn levenslessen en avonturen over de wereld.

 

Ga naar KALENDER  voor data en locaties voor lezingen.

 

Inspire Beyond lezingen:

  • Wees je ware zelf - ieder van ons bewandelt zijn eigen levenspad
  • Creëer je eigen werkelijkheid - reis van bewustwording, een persoonlijk verhaal
  • Ervaringen van een pelgrim - het verhaal van de camino naar Santiago de Compostela (in de winter)
  • Lezing op maat  voor organisaties

 

Wil je meer weten hoe Gert-Jan jouw organisatie, bedrijf of team kan helpen met zijn presentaties?

 

NEEM CONTACT OP MET VOYAGE BEYOND