Wees je ware zelf


In de workshop ‘Wees je ware zelf’ maak je een reis van bewustwording. We laten de complexiteit van de dagelijkse werkelijkheid even los en helpen je te verbinden met je innerlijke stem. Je kijkt naar je eigen levensverhaal en krijgt inzicht in jouw potentieel. Je maakt contact met je dromen en leert hoe jij je ware authentieke zelf kunt zijn door los te laten wie je denkt te moeten zijn.

 

Labyrint in de kathedraal van Chartres
Labyrint in de kathedraal van Chartres

 

THEMA'S DIE AAN DE ORDE KOMEN

Jouw pad

Om te begrijpen waar we zijn in het leven, kijken we terug naar de weg die we gekomen zijn. Al onze ervaringen op onze reis door het leven hebben ons hier gebracht. Door onszelf te observeren zonder te oordelen  (bewustwording) zijn we in staat gewoontes, waarden en overtuigingen inzichtelijk te maken.

 

Jouw potentie

Wat is jouw unieke potentie en hoe goed zorg je voor jezelf?

 

Jouw dromen en bestemming

De weg die je bewandelt hangt af van de bestemming die je kiest. Zonder bestemming of richting weet je niet op welke weg je bent. Hoe vult je leven zich dan en wie is de regisseur?  Een bestemming bepalen helpt je dromen te realiseren. Je hebt een bestemming nodig om invulling te kunnen geven aan vandaag. Waar ben jij op weg naartoe en wat is jouw unieke bestemming?

 

Jouw keuzes: eigenaarschap

 De kwaliteit van ons leven hangt af van de keuzes die we maken en niet van onze omstandigheden of verwachtingen van anderen. Jij bent de regisseur van jouw leven, wees je authentieke zelf en schep je eigen werkelijkheid.

 

Deze workshop is zeer geschikt voor mensen die:

  • zich (opnieuw) willen verbinden met hun levensdoel.
  • hun volle potentie willen benutten en hun dromen verwezenlijken.
  • iets anders willen met hun leven, maar niet goed weten wat.

 

Wat levert je deze workshop concreet op?

  • Inzicht in je eigen levensverhaal door middel van storytelling.
  • maken van een persoonlijk storyboard.
  • inzicht en antwoorden op essentiele vragen.
  • vertalen van jouw dromen naar een bestemming.
  • werken met het infinity coach model.
  • werken met een inspirerende groep mensen.

 

We werken op een directe, niet-confronterende manier zonder te oordelen en de workshop leidt naar inzichten en antwoorden op je vragen. Voor locaties maken we gebruik van unieke plekken, zoals voormalig kloosters, een Grieks eiland, een boomhuthotel, Chartres in Frankrijk. Ga naar KALENDER voor data, locaties en beschikbaarheid voor workshops met een open inschrijving. Hier kun je ook brochures downloaden.

 

Deze workshop is ook beschikbaar als maatwerkworkshop. Wil je meer weten hoe Gert-Jan jou, je team en organisatie kan helpen met zijn workshops?

 

NEEM CONTACT OP MET VOYAGE BEYOND VOOR EEN WORKSHOP


Testimonials


"De workshop 'Wees de regisseur van je leven' is een bijzondere reis die ik in de prachtige bergen van het Sauerland ben aangegaan. De combinatie van workshop en wandelen is heel prettig. Zo kon ik de inzichten die ik in de ochtend kreeg in de middag laten bezinken, waardoor ik de volgende dag klaar was om weer een nieuwe stap te zetten. De groep werkt als een spiegel waarin (belemmerende) patronen zichtbaar worden en waarin je meteen kunt oefenen deze los te laten. Zo kon ik in een week grote stappen zetten. Gert-Jan is een bijzondere trainer omdat hij in staat is om met je mee te bewegen en de juiste vragen te stellen. Hij voelt wat nodig is in de groep, heeft vertrouwen in het proces, stelt zich kwetsbaar op en kan dingen loslaten waardoor er coaching 'op maat' ontstaat." -Judith

"In Winterberg ben ik zes dagen ‘onderweg’ geweest. De aanleiding om deel te nemen aan deze innerlijke reis was de impasse waar ik me op dat moment in bevond. Ik wilde helder krijgen wat de reden is waarom ik geen nieuwe richting kon vinden en geen keuzes kon maken. De opdrachten en gesprekken tijdens de workshop hebben me een diepgaand inzicht gegeven in mijn belemmerende overtuigingen en patronen. De oplossingen krijg je natuurlijk niet op een dienblad gepresenteerd, maar je krijgt zeker een duwtje in de rug en frisse motivatie om je leven weer in eigen hand te nemen. Gert-Jan inspireert door zijn eigen ervaringen te delen, verheldert door gerichte vragen te stellen en een duidelijke, maar liefdevolle spiegel voor te houden. Bovendien weet hij als facilitator de juiste sfeer en veiligheid te creëren, waardoor je je helemaal open kunt stellen voor het proces. Een week ondergedompeld worden in zelfonderzoek, met de ontspanning van het wandelen: een aanrader!" -Annemieke (cursiste november 2014)