STICHTING ANDERS BEKEKEN


Sofie Mangnus, Gert-Jan de Hoon en Séverine Kas
Sofie Mangnus, Gert-Jan de Hoon en Séverine Kas

Stichting Anders Bekeken organiseert en ondersteunt activiteiten en projecten voor mensen met een beperking, ter verbetering van zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfacceptatie, zodat meer regie over eigen leven kan ontstaan. 

 

Het bestuur van Stichting Anders Bekeken bestaat uit Séverine Kas (voorzitter), Sofie Mangnus en Gert-Jan de Hoon (secretaris/penningmeester). Voor hun werkzaamheden krijgen ze geen vergoeding. Reis- en onkosten worden betaald.

 

De stichting  staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder registratienummer 63874075 als non-profit organisatie.

RSIN nummer: 855436177

 

Stichting Anders Bekeken is ANBI-geregistreerd.

 

De stichting is in augustus 2015 opgericht door Annemieke Oost en Gert-Jan de Hoon. Annemieke ontmoette Gert-Jan tijdens een workshop 'Wees de regisseur van jouw leven!' in Winterberg 2014. In deze workshop vertelde Gert-Jan hoe hij als pelgrim de Camino naar Santiago de Compostela had gelopen. Met de vraag van Annemieke of zij de Camino ondanks haar visuele beperking zou kunnen lopen, zag Camino Anders Bekeken het levenslicht.

 

De afgelopen jaren hebben we dankzij de financiële ondersteuning van diverse blindenfondsen in Nederland ons project kunnen uitvoeren en ontwikkelen. We zijn ons bewust dat we hier niet onbeperkt gebruik van kunnen maken. Er ligt nu een stevig fundament, een duidelijke organisatie met bevlogen bestuurders en vrijwilligers in de ondersteuning. Het concept Camino Anders Bekeken heeft zich bewezen.

 

We willen nu de stap maken naar het bedrijfsleven om onze projecten te ondersteunen. We willen onze ervaringen delen met het bedrijfsleven door middel van workshops, presentaties en lezingen. Oud-deelnemers zullen hier ook in participeren. De inkomsten die hier uit voorkomen zullen worden aangewend voor Camino Anders Bekeken.

 

Hieronder vindt u het beleidsplan van de stichting voor de komende jaren.

Download
Beleidsplan Stichting Anders Bekeken 2019 - 2023
Stichting Anders Bekeken - Beleidsplan.p
Adobe Acrobat document 11.0 MB

+31 (0)6 46 26 66 22

vb@voyagebeyond.org

"Be the change you wish to see in the world." ~Gandhi