Workshop: Wees je ware zelf!

Een innerlijke reis van zelfontdekking


In de transformatieve workshop 'Wees je ware zelf!' nodigen we je uit voor een reis van bewustwording. Je laat de complexiteit van de dagelijkse werkelijkheid even los om je te verbinden met je innerlijke stem. Je kijkt naar je eigen levensverhaal en ervaart jouw potentieel. Je krijgt inzicht in je dromen en leert hoe jij je ware authentieke zelf kunt zijn door los te laten wie je denkt te moeten zijn. Je leert eigenaarschap te nemen en de arena van het leven in te stappen.

 

Het Voyage Beyond programma 'Wees je ware zelf!' is gebaseerd op 5 pijlers:

De kracht van bewustwording - ontdekken wie ben ik? en hoe ik doe de dingen?

De kracht van het goddelijke - verbonden met het universum, de bron van het leven.

De kracht van doelbewust leven -  betekenis geven aan het leven door een richting te kiezen.

De kracht van kiezen - je dromen waarmaken en eigenaarschap nemen.

De kracht van zijn - de arena instappen.


"What your practice grows stronger!"

 We gebruiken storytelling, creatieve opdrachten, meditatie, yoga, reflectie en wandelen om een persoonlijk storyboard van je leven te creëren. We co-creëren met experts uit andere disciplines en combineren de workshop met acteren, koken, yoga, fotografie en/of wandelen. Als locatie kiezen we bijzondere plekken, zoals voormalige kloosters, een Grieks eiland, een boomhuthotel, Chartres in Frankrijk, Abruzzo in Italië.

 

In het 'Wees je ware zelf!' programma werken we op een directe, niet-confronterende manier zonder te oordelen, de workshop leidt tot inzichten en antwoorden op je vragen. Workshops kunnen op maat worden gemaakt voor jouw team of organisatie, van een halve dag tot een volledige week. Ga naar kalender voor data, locaties en beschikbaarheid van workshops met een open inschrijving. Neem contact op voor meer informatie.

 


Labyrint in de kathedraal van Chartres
Labyrint in de kathedraal van Chartres

Testimonial

"Deze workshop is een bijzondere reis die ik in de prachtige bergen van het Sauerland ben aangegaan. De combinatie van workshop en wandelen is heel prettig. Zo kon ik de inzichten die ik in de ochtend kreeg in de middag laten bezinken, waardoor ik de volgende dag klaar was om weer een nieuwe stap te zetten. De groep werkt als een spiegel waarin (belemmerende) patronen zichtbaar worden en waarin je meteen kunt oefenen deze los te laten. Zo kon ik in een week grote stappen zetten. Gert-Jan is een bijzondere trainer omdat hij in staat is om met je mee te bewegen en de juiste vragen te stellen. Hij voelt wat nodig is in de groep, heeft vertrouwen in het proces, stelt zich kwetsbaar op en kan dingen loslaten waardoor er coaching 'op maat' ontstaat." -Judith