Voyage Beyond Coaching


 "Iedereen heeft een eigen specifieke roeping of missie in het leven, een duidelijke opdracht die vraagt om te worden volbracht." (Victor Frankl)

Executive Coaching

Stel je eens voor, even los van de dagelijkse werkelijkheid. Unplugged. Stil staan, stil zijn. Een moment om naar je eigen innerlijke stem te luisteren, zonder te oordelen. Drie dagen op een Grieks eiland, een eiland in het noorden van Nederland, of een unieke locatie voor maatwerk. We onderzoeken het pad dat we bewandelen, onze oorsprong, bestemming, dromen, angsten, potentie en eigenaarschap. We werken een halve dag met opdrachten en een halve dag wandelen we over het eiland. Deze momenten gebruiken we voor reflectie, om na te denken, stil te zijn en goede gesprekken. Je wordt aangemoedigd om groot te dromen, creatief te denken (outside the box) en hart en hoofd te verbinden.

 

Hoe werken we?

In een voorbespreking stellen we de doelen en verwachtingen voor de coaching. Wat is het thema van deze executive coaching en waar wil de cliënt aan werken. Hier gaan we mee aan de slag.

Cliënten: raden van bestuur, CEO's, top management, ondernemers.

Prijs: €2.000 (exl. 21% btw) per dag (dit is exclusief reizen , verzekering, accommodatie/verblijf).

 


"Bewust worden van je ervaringen zonder te oordelen."

Team Coaching

"... het is belangrijker dan ooit voor mensen om zich uit te spreken, informatie en expertise te delen, risico's te nemen en samen te werken om blijvende waarde te genereren." (Amy Edmondson, The Fearless Organisation) Hoe functioneert jouw organisatie/team? Met Team Coaching gaan we hiermee aan de slag en stellen we de volgende vragen:

 • Wat hebben we nodig om een succesvol team te zijn?
 • Hebben we een gemeenschappelijke visie?
 • Zijn we bereid het beste van onszelf te geven aan het team?
 • Hoe gaan we om met tegenslag?
 • Hoe communiceren we onderling?
 • Hoe definiëren we leiderschap?
 • Vertrouwen we elkaar volledig?
 • Hoe creëren we waarde?

Hoe werken we?

Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak en hoe we jouw organisatie van dienst kunnen zijn.

Prijs: €1.250 (excl. 21% btw) per dagdeel.


"Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. 
Zij weten al wat je werkelijk wilt worden." (Steve Jobs)

Camino Coaching

Als pelgrim liep Gert-Jan de Hoon de Camino voor de eerste keer in 2005. En de Camino riep hem vele keren terug om te blijven lopen. Vanaf 2015 begeleidt Voyage Beyond groepen, teams en mensen met een visuele beperking naar Santiago. Iedere wandeling opnieuw heeft Gert-Jan de helende werking van het pad ervaren in combinatie met coaching en het begeleiden van mensen. Het is mogelijk om maatwerk wandelingen te organiseren als ook individuele Camino Coaching om als pelgrim naar Santiago de Compostela of Finistera te lopen. Kijk hier voor data voor ingeplande Camino Coaching met een open inschrijving.

 

Vertrekpunten voor Camino Coaching

 • Porto (camino Portugués)
 • Ponferrada (camino Francés)
 • Oviedo (camino Primitivo)
 • Ferrol (camino Inglés)
 • Irun (camino del Norte)

Een avontuur waar je altijd al van hebt gedroomd, maar waar je nooit de tijd voor had. Die tijd is nu gekomen. Tijd voor reflectie, tijd om even alles los te laten, tijd om jezelf te ontmoeten. Back to basics.  Wandel mee met een open hart op de camino naar Santiago de Compostela.

 

Als je de camino loopt dan ga je door de volgende fases:

 • Loslaten en verlangzamen;
 • Verbinden met het pad;
 • De reiniging;
 • Waar wil je eigenaarschap in je leven?

Hoe werken we?

We wandelen in groepen van maximaal drie pelgrims. We hebben dagelijks een groepsgesprek om de dag door te nemen. Een aantal individuele coachsessies vinden tijdens het wandelen plaats. Je krijgt een paklijst, een intakegesprek en een persoonlijke coachsessie een maand na terugkomst.

Prijs: €1.750 (excl. 21% btw) per week (dit is exclusief reiskosten, verzekering en verblijf in Spanje)

 

Next Generation Leadership Journey: voor studenten in combinatie met het wandelen van de Camino del Norte (Spanje).

 

Neem contact met ons op voor meer informatie en wat Camino Coaching je persoonlijk zal opleveren.


"Wat ik heb geleerd op de Camino is om het leven stap voor stap te nemen."

Personal Coaching

Het authentieke 'zelf' zit vaak vast in gedateerde gewoontes en overtuigingen en houdt ons tegen om ons te ontwikkelen. Groei en persoonlijke ontwikkeling betekenen een constante afstemming tussen wie je bent, wat je droomt en wat je motiveert.

 

Hoe leiden we ons leven? De meeste mensen leiden een mechanisch en onbewust leven. Op zoek naar bevestiging over de baan die ze hebben, de kleding die ze dragen, de vriend(in) aan hun zijde, de vakantie die ze ondernemen, de auto die ze rijden, het huis waarin ze wonen. Anthony de Mello zegt hier het volgende over: "Als je jezelf goed voelt wanneer mensen zeggen dat je o.k. bent, dan bereid je jezelf voor om je slecht te voelen als ze vertellen dat je niet o.k. bent. Zolang je jouw leven invult naar de verwachtingen van anderen, dan is het belangrijk welke kleren je draagt, hoe je haar zit, of je schoenen gepoetst zijn, oftewel willen voldoen aan iedere verwachting van de ander."

 

Heb je jezelf wel eens afgevraagd waar overtuigingen, houding, waarden, gedachten, gewoonten en gebaren vandaan komen? Zijn ze van jou, of worden ze overgedragen door ouders, opvoeders en de cultuur waarin we leven? We zijn geprogrammeerd en geconditioneerd, en we hebben geleerd om problemen en situaties op te lossen door onze omstandigheden te veranderen, zoals een andere baan, een nieuwe vriend(in), een nieuwe auto, een andere haarstijl, een nieuw huis, kinderen, reizen. We kijken niet naar onszelf om een situatie op een andere manier te begrijpen. 

 

Wat zijn jouw overtuigingen?

Welke verhalen vertel jij jezelf? Wat is jouw  'self talk'?

Waar heb je controle over in je leven?

Waar droom je van?

 

Hoe werken we?

In een vrijblijvend gesprek (intake) onderzoeken we van beide kanten hoe we samen kunnen werken. Bij een positief gevoel leggen we ons vast op 10 coach sessies. Dit zal een combinatie zijn van wandelen, gesprekken op locatie en video/skype gesprekken. In principe hebben we iedere 2 weken een sessie. Iedere cliënt krijgt maatwerk coaching.

Prijs: €2.500 (excl. 21% btw) voor 10 coach sessies (1,5 uur)

 


"Misschien gaat de reis niet om iets te worden.
Misschien gaat het om los te laten wat je eigenlijk niet bent ...
zodat je kunt zijn wie je daadwerkelijk behoort te zijn." (Paulo Coelho)

+31 (0)6 46 26 66 22

vb@voyagebeyond.org

"Be the change you wish to see in the world." ~Gandhi