onze filosofie


Op het moment dat je realiseert dat de kracht, om te doen wat je wenst te doen, om te zijn wie je wenst te zijn en

te hebben wat je wenst te hebben, in jezelf ligt, alleen dan ben je in staat om jouw plek in de wereld in te nemen. 

 

Hebben we externe gebeurtenissen of impulsen nodig om onze dromen te verwezenlijken en te komen tot de essentie in ons leven? Of zijn we in staat om onze eigen werkelijkheid te creëren? Zo ja, hoe doe je dat dan? Wat voor leven wil je leven? Investeer jij in je persoonlijke groei en professionele ontwikkeling?


De filosofie van Voyage Beyond is gebaseerd op 6 pijlers

 

Jouw pad - de kracht van bewustwording

Om te begrijpen waar je bent in het leven, kijken we terug naar de weg die je gekomen bent. Al je ervaringen op jouw reis door het leven hebben je hier gebracht. Door zelfobservatie zonder te oordelen (bewustwording) worden gewoontes, waarden en overtuigingen inzichtelijk gemaakt.

 

Jouw potentie - de kracht van het goddelijke

Potentie is iets waar we allemaal mee geboren worden, het is het goddelijk deel van het leven. Het bewandelen van jouw levensweg is ook uitvinden wat dit is. Jouw weg ontdekken, je eigen richting in het leven, je purpose waarom je hier bent.

 

Jouw dromen en bestemming - de kracht van purpose (waarom)

De weg die je bewandelt hangt af van de bestemming die je kiest. Zonder bestemming of richting weet je niet op welke weg je bent. Hoe vult je leven zich dan en wie is de regisseur? Waarom doe je wat je doet?  Een bestemming bepalen helpt je dromen te realiseren. Je hebt een bestemming nodig om invulling en betekenis te kunnen geven aan vandaag. Waar ben jij op weg naartoe en wat is jouw unieke bestemming?

 

Jouw innerlijke criticus - de kracht van angst

Welke verhalen vertel je jezelf om niet actie te hoeven komen? Wat houdt je tegen om je ware authentieke zelf te zijn?

 

Eigenaarschap - de kracht van kiezen

De kwaliteit van ons leven hangt af van de keuzes die je maakt en niet van onze omstandigheden of verwachtingen van anderen. 

 

Stap in de arena – de kracht van zijn

We brengen de eerste 5 pijlers in de praktijk. Waar ga jij je energie en focus aan geven?


hoe we werken


We werken in onze programma's op een directe, niet-confronterende manier zonder te oordelen in een veilige omgeving. Dit leidt tot inzichten en antwoorden op fundamentele vragen, mogelijk buiten je comfortzone.

 

We gebruiken storytelling, creatieve opdrachten, meditatie, yoga, reflectie en wandelen om een persoonlijk storyboard van je leven of organisatie te creëren. We co-creëren met experts uit andere disciplines en combineren de workshops met acteren, koken, yoga, fotografie en/of wandelen. Als locatie kiezen we bijzondere plekken, zoals voormalige kloosters, een Grieks eiland, een boomhuthotel, Chartres in Frankrijk, Abruzzo in Italië. Coaching doen we tijdens wandelingen, op locatie en in combinatie met video calls.

 

 Wil je meer weten hoe je beste uit jezelf, je team of organisatie kunt halen of ben je op zoek naar een nieuwe balans tussen werk en privé? Neem dan contact met ons op.


wat we doen+31 (0)6 46 26 66 22

vb@voyagebeyond.org

"Be the change you wish to see in the world." ~Gandhi