NEXT GENERATION LEADERSHIP JOURNEY

Irun -Santander (Spanje) studenten aanbod Voorbereiding op een nieuwe periode


Een avontuur waar je altijd al van hebt gedroomd, maar waar je nooit de tijd voor had. Die tijd is nu gekomen. Tijd voor reflectie, tijd om even alles los te laten, tijd om jezelf te ontmoeten. Terug naar de basis.

 

Waarom 285 kilometer wandelen?

We weten niet wat het is om 285 kilometer te wandelen en om alles op onze rug mee te dragen, om in herbergen te slapen en ‘s avonds met de hand de was te doen. We wandelen zonder vooropgezet plan en we volgen gele pijlen. Het ritme van de dag bepaalt waar we eten en slapen. Iedere dag is er persoonlijke coaching. Je houdt een dagboek bij en we delen onze ervaringen aan het eind van de dag. We luisteren naar het verhaal van de camino.

Sleutelwoorden

langzaam - authentiek - plezier in het leven - passie - creativiteit - inspiratie - ontdekken - Spanje - loslaten - uitrusten - natuur - reflectie - empathie - innerlijke stem.

Ontdekkingsreis


Als je de camino loopt dan ga je door de fases van:

Loslaten en verlangzamen. De ruis en routine van alledag laat je van je afglijden en je arriveert in het heden op de camino. We zullen hiervoor de eerste dagen gebruiken en laten we de bewoonde wereld van Irun achter ons.

 

Verbinden met het pad. Gewoon worden om dagelijks onderweg te zijn en om in een ritme van wandelen te komen. Met het gevoel een pelgrim te worden en te zijn.

 

De reiniging. Het simpele leven van een pelgrim en de herhaling van de dag zorgen ervoor dat je verbonden wordt met je eigen innerlijke stem. In overpeinzing van het leven, de weg die je gekomen bent, wie je bent, wat belangrijk voor je is en wat je tegenhoudt in het leven? De natuur en de eenvoud van dagelijkse bestaan in Spanje helpen je om alles los te laten.

 

Waar wil je eigenaarschap in je leven? We gaan je dromen vastleggen, waar je naartoe wil en wat je nodig hebt om dat te verwezenlijken. Wat wordt jouw bestemming? Wat houdt je tegen?

De 5 pijlers van Wees je ware Zelf!


Jouw pad - de kracht van bewustwording

Om te begrijpen waar je bent in het leven, kijken we terug naar de weg die je gekomen bent. Al je ervaringen op jouw reis door het leven hebben je hier gebracht. Door zelfobservatie zonder te oordelen  (bewustwording) worden gewoontes, waarden en overtuigingen inzichtelijk gemaakt.

 

Jouw potentie - de kracht van het goddelijke

Potentie is iets waar we allemaal mee geboren worden, het is het goddelijk deel van het leven. Het bewandelen van jouw levensweg is ook uitvinden wat dit is. Jouw weg ontdekken, je eigen richting in het leven, het doel waarom je hier bent.

 

Jouw dromen en bestemming - de kracht van doelgerichtheid

De weg die je bewandelt hangt af van de bestemming die je kiest. Zonder bestemming of richting weet je niet op welke weg je bent. Hoe vult je leven zich dan en wie is de regisseur?  Een bestemming bepalen helpt je dromen te realiseren. Je hebt een bestemming nodig om invulling te kunnen geven aan vandaag. Waar ben jij op weg naartoe en wat is jouw unieke bestemming?

 

Eigenaarschap - de kracht van keuze

De kwaliteit van ons leven hangt af van de keuzes die je maakt en niet van onze omstandigheden of verwachtingen van anderen. 

 

Stap in de arena – de kracht van zijn

We brengen de 4 pijlers in de praktijk. Waar ga jij je energie en focus aan geven?

De ervaring om als een pelgrim te wandelen


  • Helpt je te verbinden met je innerlijke stem.
  • Geeft inzicht in de ware natuur van wie je bent.
  • Verbetert je focus, concentratie en creativiteit.
  • Verhoogt je empathisch vermogen en compassie.
  • Vermindert stress en spanning.
  • Geeft antwoord op belangrijke vragen.
  • Helpt bij het maken van keuzes.
  • Je zult je fysiek en mentaal herboren voelen, wanneer je aankomt in Santander.

Over de gids/coach


Gert-Jan de Hoon (1966) is een kundig transformatie coach, spreker en gids, auteur van Een pelgrimstocht naar Santiago, co-auteur van Walking in the Rain, oprichter van Voyage Beyond en medeoprichter van Stichting Anders Bekeken.

 

Hij werkte in de internationale diplomatie, de gezondheidszorg, de reiswereld en het bedrijfsleven. Hij werkte met verpleegkundigen (Jeroen Bosch Ziekenhuis), kansarme jongeren (Buzinezzclub), gedetineerden (Justitie), eindejaarsscholieren (Connect Conference België) topmanagement (IKEA), jongeren (YIP Zweden) en startende ondernemers. Hij wandelt met klanten op de Camino in Spanje en geeft workshops op unieke locaties wereldwijd.

 

Gert-Jan gaf na zijn studie communicatiewetenschap al snel de voorkeur voor kronkelpaadjes met onbekende bestemmingen in plaats van het welbekende carrièrepad. Het bracht hem naar China in het pre-internet tijdperk (1991) en hij woonde en werkte in Uganda en Spanje, waar hij de Camino ontdekte. Hij reisde met groepen in China, Nepal, India en Pakistan en leerde de Canadese wildernis kennen tijdens een wildernisgids-opleiding. Het bewandelen van zijn pad leerde hem naar zijn intuïtie te luisteren, flexibel te zijn, daadwerkelijk contact te maken, omgaan met tegenslag, dingen simpel te houden, vooral niet op te geven en vanuit passie te leven.

Informatie


Data: maandag 27 mei - zondag 9 juni

 

Kosten: € 875,- per persoon (speciale studenten prijs)

Groep van 4 - 6 eindexamen studenten

Gemiddelde wandelafstand iedere dag 15-25 km (totaal 285 km)

 

We dragen onze eigen rugzak (paklijst wordt gegeven).

We verblijven in herbergen onderweg en eten in de dorpen waar we langs komen.

Je krijgt een Personal coaching sessie een maand na thuiskomst (via skype/telefoon).

 

Inclusief: kennismakingsgesprek, voorbereiding voor uitrusting, dagelijks persoonlijke coaching en een sessie na terugkomst.

Exclusief: reis- en verblijfskosten en reis- en zorgverzekering.

 

Inschrijven -vb@voyagebeyond.org

Bel Gert-Jan voor meer informatie:  06 46 26 66 22

Testimonial


“Ik heb veel over onze reis en gesprekken nagedacht. Ten eerste wil ik je zeggen dat ik erg genoten heb van je gezelschap, als reispartner en professionele ‘gesprekspartner’. Zoals je al aangaf, heeft het wat tijd gekost om te absorberen op welke manier een pelgrimage invloed heeft of je verandert. Ik voel me een stuk gezonder en luchthartiger dan toen ik begon met wandelen, en zeker minder bezorgd.” MR