Workshops - masterclasses


"Er is een algemeen gevoel van wantrouwen, samen met een groter pessimisme en cynisme." World Economic Forum 2020. Het is een tijd voor authentieke leiders, een nieuwe visie en een sterke behoefte aan een nieuwe generatie leiderschap. We hebben een transformatie nodig van het concept groei.

 

Workshops

In de transformatieve workshop 'Wees je ware authentieke zelf!' nodigen we je uit voor een reis van bewustwording. Je laat de complexiteit van de dagelijkse werkelijkheid even los om te luisteren naar je innerlijke stem. Je kijkt naar je eigen levensverhaal en ervaart jouw potentieel. Je krijgt inzicht in je dromen en leert hoe jij je ware authentieke zelf kunt zijn door los te laten wie je denkt te moeten zijn. Je leert eigenaarschap te nemen en de arena van het leven in te stappen.

 

We werken met groepen tot 15 personen. De deelnemers worden uitgenodigd om te reflecteren over hun levenspad en -verhaal. We geven opdrachten om hier zelfstandig aan te werken. Onderdeel van de workshop is om reflecties te delen met de groep, dit is een vorm van storytelling. Het betekent naar binnen gaan om te luisteren naar je innerlijke stem en naar buiten om je stem te laten horen, het presenteren van je verhaal.

 

Op deze manier laten we de kracht van bewustwording, het goddelijke, doelbewust leven, angst, het maken van keuzes en zijn ervaren. Lees meer hierover bij onze filosofie. De workshop is een vijfdaags programma. Workshops kunnen op maat worden gemaakt voor jouw team of organisatie, van een halve dag tot een volledige week. Neem contact met ons op voor meer informatie en voor de prijzen.


"Wat je in de praktijk brengt wordt sterker!"

Masterclass: Een Nieuwe Visie 2050

Er zijn twee manieren om vooruit te bewegen: Vechten tegen wat je niet wilt (je afzetten tegen waar/wat je niet wilt zijn) of een richting/bestemming kiezen en daar naar toe bewegen. Waar kies jij voor?

 

Wij geloven in het laatste, daarom hebben we een unieke masterclass ontwikkeld: Een Nieuwe Visie 2050. Albert Einstein stelde zichzelf de volgende vraag: Zie ik de wereld als vreedzaam of als een vijandige plek? In deze interactieve masterclass onderzoeken we deze vraag. Wat hebben we nodig om een visie voor de toekomst te creëren? Wat is jouw plek op deze wereld? Is er genoeg voor iedereen? Hoe kun jij een bijdrage leveren om deze Nieuwe Visie te verwezenlijken?


"Wanneer je op een andere manier naar dingen kijkt, veranderen de dingen waar naar je kijkt." Max Planck 

Next Generation Leadership Journey - Rewriting the future

Dit programma  is een combinatie van de masterclass Een Nieuwe Visie 2050 met de workshop Wees je ware authentieke Zelf!

  • We ontwikkelen een nieuwe visie hoe we de wereld willen zien in 2050.
  • We verbinden mensen met zichzelf en hun dromen en creëren een ruimte waar ze dit in de praktijk kunnen brengen.
  • Het opzetten van kleinschalige projecten, mensen die binnen hun gemeenschap hieraan werken.
  • Het begeleiden van jongeren om de nieuwe leiders van morgen te worden.

 

De intentie van Next Generation Leadership Journey

  • Empowerment, zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfacceptatie.
  • Mensen verbinden met een gemeenschappelijke hogere visie en ze deelnemer maken met zelf-gestuurde projecten.
  • Lokale gemeenschappen en groepen van binnenuit helpen te ontwikkelen en groeien met nieuwe projecten.
  • Bouwen van een platform om individuen, projecten en gemeenschappen met elkaar te verbinden en van elkaar te leren. 

Dit is een zesdaags workshopprogramma. Neem  contact op voor meer informatie.

Ook voor studenten in combinatie met het wandelen van de Camino del Norte (Spanje).


Testimonial

"Deze workshop is een bijzondere reis die ik in de prachtige bergen van het Sauerland ben aangegaan. De combinatie van workshop en wandelen is heel prettig. Zo kon ik de inzichten die ik in de ochtend kreeg in de middag laten bezinken, waardoor ik de volgende dag klaar was om weer een nieuwe stap te zetten. De groep werkt als een spiegel waarin (belemmerende) patronen zichtbaar worden en waarin je meteen kunt oefenen deze los te laten. Zo kon ik in een week grote stappen zetten. Gert-Jan is een bijzondere trainer omdat hij in staat is om met je mee te bewegen en de juiste vragen te stellen. Hij voelt wat nodig is in de groep, heeft vertrouwen in het proces, stelt zich kwetsbaar op en kan dingen loslaten waardoor er coaching 'op maat' ontstaat." -Judith

+31 (0)6 46 26 66 22

vb@voyagebeyond.org

"Be the change you wish to see in the world." ~Gandhi