Een goed gesprek


Het zijn uitdagende tijden, we zitten in een situatie die we nog niet eerder hebben meegemaakt. Locked down, locked in, als een toerist vastzitten op vakantie, het is niet mogelijk om naar werk of school te gaan, grenzen gaan dicht, we hamsteren, lange rijen in de supermarkt, is er een tekort aan voorraden?

 

We zitten thuis vast, en op hetzelfde moment is het eenvoudig om contact te hebben met anderen via social media. Als coach werk ik met mensen, ik geef workshops en lezingen. Nu werk ik ook van huis en bied de mogelijkheid voor een goed gesprek. Misschien heb je het zelf niet nodig, maar weet je iemand die dit goed zou kunnen gebruiken, geef EEN GOED GESPREK cadeau.

 

We bieden EEN GOED GESPREK van 45 minuten voor  €50,-. (de helft van de normale prijs voor coaching)

Hiermee betaal je ook voor een gratis plek voor zorgprofessionals. Vooruit betaald.

Voor zorgprofessionals en mensen die het niet kunnen betalen zijn er gratis plekken.

 

Je gesprekspartner: Gert-Jan de Hoon

Ik heb grote ervaring in het begeleiden van mensen in moeilijke tijden. Mensen helpen om het licht aan het eind van de tunnel te zien, met name  mensen die zich zorgen maken. Ik heb met mensen met diverse achtergronden gewerkt. EEN GOED GESPREK met mij zet dingen in het juiste perspectief, vermindert angstige en bezorgde gedachten en je komt terug in je eigen kracht.

 

Reserveer je afspraak voor EEN GOED GESPREK.

Als je afspraak is gemaakt, dan krijg je een email met bankgegevens.

 

Book an appointment with Gert-Jan de Hoon using Setmore

+31 (0)6 46 26 66 22

vb@voyagebeyond.org

"Be the change you wish to see in the world." ~Gandhi