Wees je ware Zelf!

Laat los wie je denkt te moeten zijn


Hebben we externe gebeurtenissen of impulsen nodig om onze dromen te verwezenlijken en te komen tot de essentie in ons leven? Of zijn we in staat om onze eigen werkelijkheid te creëren? Zo ja, hoe doe je dat dan?

 

Het Voyage Beyond programma 'Wees je ware zelf!' is gebaseerd op 5 pijlers:

 

Jouw pad - de kracht van bewustwording

Om te begrijpen waar je bent in het leven, kijken we terug naar de weg die je gekomen bent. Al je ervaringen op jouw reis door het leven hebben je hier gebracht. Door zelfobservatie zonder te oordelen (bewustwording) worden gewoontes, waarden en overtuigingen inzichtelijk gemaakt.

 

Jouw potentie - de kracht van het goddelijke

Potentie is iets waar we allemaal mee geboren worden, het is het goddelijk deel van het leven. Het bewandelen van jouw levensweg is ook uitvinden wat dit is. Jouw weg ontdekken, je eigen richting in het leven, het doel waarom je hier bent.

 

Jouw dromen en bestemming - de kracht van doelbewust leven

De weg die je bewandelt hangt af van de bestemming die je kiest. Zonder bestemming of richting weet je niet op welke weg je bent. Hoe vult je leven zich dan en wie is de regisseur?  Een bestemming bepalen helpt je dromen te realiseren. Je hebt een bestemming nodig om invulling te kunnen geven aan vandaag. Waar ben jij op weg naartoe en wat is jouw unieke bestemming?

 

Eigenaarschap - de kracht van kiezen

De kwaliteit van ons leven hangt af van de keuzes die je maakt en niet van onze omstandigheden of verwachtingen van anderen. 

 

Stap in de arena – de kracht van zijn

We brengen de eerste 4 pijlers in de praktijk. Waar ga jij je energie en focus aan geven?

Wat we doen


Het authentieke ‘zelf’ zit vaak vast in gedateerde gewoontes en overtuigingen en houdt ons tegen om ons te ontwikkelen. Groei en persoonlijke ontwikkeling betekenen een constante afstemming tussen wie je bent, wat je droomt en wat je motiveert.

 

Lees verder over Voyage Beyond Coaching.


Een avontuur waar je altijd al van hebt gedroomd, maar waar je nooit de tijd voor had. Die tijd is nu gekomen. Tijd voor reflectie, tijd om even alles los te laten, tijd om jezelf te ontmoeten. Back to basics.  Wandel mee met een open hart op de camino naar Santiago de Compostela.

 

Lees meer over ervaringen over Camino Coaching.


We werken op een directe, niet-confronterende manier zonder te oordelen in het 'Wees je ware Zelf' programma. Het leidt tot inzichten en geeft antwoorden op je vragen. Iedere workshop wordt op maat gemaakt naar eigen specifieke wensen. 

 

Meer informatie over deze transformatieve workshop.


In zijn lezingen neemt Gert-Jan de Hoon je mee op ontdekkingsreis en laat je nadenken over jezelf waar je nu staat in je leven: Ben je tevreden of zou jij een nieuwe richting willen kiezen?

 

Lees meer over storytelling.

 

Projecten uit ons hart


CAMINO ANDERS BEKEKEN

Na 14 dagen samen wandelen realiseert een ieder zich dat het leven voor altijd anders zal zijn. De groep volbracht een pelgrimstocht van 200 km. De beperking van hun zicht betekende dat ze het idee van controle over hun leven los moesten laten tijdens deze expeditie. Om deze reis te volbrengen moesten ze volledig vertrouwen op hun buddy om te wandelen en hulp accepteren om hun weg te vinden. Lees meer over dit project.


CONNECT CONFERENCE

Connect Conference is een internationaal evenement voor studenten in het laatste jaar van de middelbare school. Studenten komen bij elkaar voor een week van verbinding, inspiratie, actie, culturele uitwisseling en vieringen. Ze motiveren jongeren 'om de verandering te zijn die ze willen zien in de wereld'.  Lees meer over Connect Conference. In april 2019 vindt Connect Conference plaats in Zeist, Nederland.


Fresh Lifelines for Youth (FLY) is een non-profit organisatie die zich bezig houdt met het doorbreken van de cyclus van geweld, criminaliteit en gevangenisstraf voor jongeren. De unieke en krachtige combinatie van FLY programma's - educatie op gebied van wetgeving, leiderschapstraining en een-op-een mentorschap - helpt jongeren uit de gevangenis te blijven, hun school af te maken en hun leven weer op orde te krijgen.

In Augustus 2018 nam Voyage Beyond een kleine groep op een 200 km lange pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in Spanje. Lees meer over FLY.