Wees je ware Zelf!

Laat los wie je denkt te moeten zijn


Hebben we externe gebeurtenissen of impulsen nodig om onze dromen te verwezenlijken en te komen tot de essentie in ons leven? Of zijn we in staat om onze eigen werkelijkheid te creëren? Zo ja, hoe doe je dat dan?

 

Het Voyage Beyond programma 'Wees je ware zelf!' is gebaseerd op 4 pijlers:

 

Jouw pad - de kracht van bewustwording

Om te begrijpen waar je bent in het leven, kijken we terug naar de weg die je gekomen bent. Al je ervaringen op jouw reis door het leven hebben je hier gebracht. Door zelfobservatie zonder te oordelen  (bewustwording) worden gewoontes, waarden en overtuigingen inzichtelijk gemaakt.

 

Jouw potentie - de kracht van het goddelijke

Potentie is iets waar we allemaal mee geboren worden, het is het goddelijk deel van het leven. Het bewandelen van jouw levensweg is ook uitvinden wat dit is. Jouw weg ontdekken, je eigen richting in het leven, het doel waarom je hier bent.

 

Jouw dromen en bestemming - de kracht van doelgerichtheid

De weg die je bewandelt hangt af van de bestemming die je kiest. Zonder bestemming of richting weet je niet op welke weg je bent. Hoe vult je leven zich dan en wie is de regisseur?  Een bestemming bepalen helpt je dromen te realiseren. Je hebt een bestemming nodig om invulling te kunnen geven aan vandaag. Waar ben jij op weg naartoe en wat is jouw unieke bestemming?

 

Eigenaarschap - de kracht van keuze

De kwaliteit van ons leven hangt af van de keuzes die je maakt en niet van onze omstandigheden of verwachtingen van anderen. 

 

Stap in de arena – de kracht van zijn

We brengen de 4 pijlers in de praktijk. Waar ga jij je energie en focus aan geven?

Wat we doen


Een avontuur waar je altijd al van hebt gedroomd, maar waar je nooit de tijd voor had. Die tijd is nu gekomen. Tijd voor reflectie, tijd om even alles los te laten, tijd om jezelf te ontmoeten. Back to basics.  Wandel mee met een open hart op de camino naar Santiago de Compostela.

 

Camino Coaching trajecten beginnen in Spanje en Portugal.


We werken op een directe, niet-confronterende manier zonder te oordelen in het 'Wees je ware Zelf' programma. Het leidt tot inzichten en geeft antwoorden op je vragen. Wil je meer weten hoe Voyage Beyond jou, je team en organisatie kan helpen met workshops? 

 

Iedere workshop wordt op maat gemaakt naar eigen specifieke wensen. 

 


In zijn lezingen neemt Gert-Jan de Hoon je mee op ontdekkingsreis en laat je nadenken over jezelf waar je nu staat in je leven: Ben je tevreden of zou jij een nieuwe richting willen kiezen?

Gert-Jan is een innemende, inspirerende verhalenverteller en hij weet zijn publiek te boeien met zijn levenslessen en avonturen over de wereld. Lees meer over Gert-Jan.

 


Het authentieke ‘zelf’ zit vaak vast in gedateerde gewoontes en overtuigingen en houdt ons tegen om ons te ontwikkelen. Groei en persoonlijke ontwikkeling betekenen een constante afstemming tussen wie je bent, wat je droomt en wat je motiveert.

Stap uit je comfortzone, sla je vleugels uit en vlieg. Voyage Beyond Coaching helpt je hierbij.

Projecten uit ons hart


CAMINO ANDERS BEKEKEN

Zonder (goed) te kunnen zien, maar met blindelings vertrouwen, een afstand van 200 km wandelen  van Ponferrada naar Santiago de Compostela in 14 dagen. Lees meer over dit project.


CONNECT CONFERENCE 2018

Connect Slovenia is een internationaal event voor studenten in het laatste jaar van de middelbare school. Dit jaar komen studenten bij elkaar in Ljubljana, Slovenië van 27 april tot 2 mei voor een week van verbinding, inspiratie, actie, culturele uitwisseling en vieringen.