Storytelling


Na zijn studie Communicatiewetenschap reisde Gert-Jan de Hoon in 1991 per trein naar Beijing in China. Vanaf dit moment begon er een ontdekkingsreis die hem heel de wereld over zou brengen. Via Oeganda in Afrika, terug naar China, Pakistan, Nepal en India. Een wildernisgids-opleiding in Canada en een pelgrimstocht naar Santiago de Compostela in Spanje.
 

Gert-Jan liep diverse keren het pelgrimspad in Spanje waar hij leerde dat de weg de bestemming is. Na 2500 km wandelen ontrafelde hij het geheim van 'de Camino'. Als coach gebruikt hij de Camino als metafoor voor de weg die we bewandelen in het leven en begeleidt hij individuen en groepen op de Camino.


Het pelgrimspaspoort vertelt het verhaal van het pad van de pelgrim
Het pelgrimspaspoort vertelt het verhaal van het pad van de pelgrim

In de onmetelijke natuur van Canada leerde hij het verschil tussen alleen zijn en eenzaamheid, ervaarde hij de nietigheid van het leven en dat we als mens onderdeel zijn van een groter geheel. Op zijn ontdekkingstocht kwam hij erachter dat het gemakkelijker is om ergens naartoe te wandelen dan er vandaan.
 
Als je terugkijkt naar de weg die je gekomen bent, kun je veel over jezelf te weten komen. Hoe doe je de dingen die je doet in je leven? Waarom doe je de dingen op deze manier? Hier ligt ook de sleutel verborgen om de regie in eigen hand te nemen. Als je vooruit kijkt en droomt wat zou je dan willen bereiken in het leven, wie zou je willen zijn?


"Paying attention in the present moment!"

In een boeiende lezing neemt Gert-Jan je mee op reis en laat je nadenken over jezelf waar je nu staat in je leven: ben je tevreden of zou jij een nieuwe koers willen kiezen? Gert-Jan is een innemende storyteller, inspireert 'beyond' en hij weet zijn publiek te boeien met zijn levenslessen en avonturen over de wereld.

 

Inspirerende lezingen:

  • Wees je ware zelf -het bewandelen van het levenspad, een persoonlijk verhaal
  • Ervaringen van een pelgrim - een wintercamino naar Santiago de Compostela 
  • Lezing op maat  voor organisaties

 Neem contact op met Voyage Beyond voor een inspirerende lezing


"Heb de moed om je hart en intuïtie te volgen. 
Zij weten al wat je werkelijk wilt worden." (Steve Jobs)